top of page

SeeMe

First choose language

"Az embert lássuk meg, ne pedig a ruhát. Napjainkban szinte mindenhol találkozunk logókkal és márkanevekkel, amelyek gyakorlatilag ingyenes reklámfelületekként funkcionálnak. Szinte mindenki egyfajta élő hirdetőtábla. De mi lenne, ha létezne egy olyan márka, amely nem csupán a saját nevére, hanem inkább viselőjére irányítaná a figyelmet? A SeeMe egy márkajelzés nélküli márka, amely kizárólag az egyedi tervezéseivel hívja fel a viselője figyelmét. Fontos, hogy ne a ruha uralkodjon feletted, hanem te uralkodj a ruha felett.”

Szerettem volna létrehozni valamit, ami nem csupán egyedi, de tartalmaz egy mélyebb üzenetet is. Azokat az embereket szeretném összekapcsolni, akik elkezdik másképp látni a világot, és akik a belső értékekre helyezik a hangsúlyt. Ha már úgy érezzük, hogy márkák ingyen használnak minket hirdetőtáblaként, miért ne választhatnánk meg, hogy pontosan mit szeretnénk közvetíteni.

Több ismerősömmel folytatott beszélgetéseim során észrevettem, hogy időnként nehéz olyan emberekkel találkozni, akik hasonlóan gondolkodnak. A SeeMe egy lehetőséget teremt arra, hogy az ilyen gondolkodású emberekkel könnyebben kapcsolatba kerülj. A modern design nem csupán egy ruhadarabot kínál, hanem egy művész vízióját tárja elénk.

"Közösségünk alapja a tudatosság és az belső értékek, amelyekre építkezve egy olyan közösséget alkottunk, ahol mindenki megtalálja a saját helyét. Stílusunk nem csupán divat, hanem kifejezi az egyén egyediségét. Egyedi tervezéseink révén nem csupán ruhákat, hanem egy teljes életstílust kínálunk, amely új és friss. A SeeMe az összefogásról szól – egy közösségről, amely együtt fejlődik, teremt és inspirál.”

 

Street Fashion
Fashion Model

Get to Know Us

This is a paragraph about your business. Let your visitors know who you are, what you do and what your website is all about. Double click on the text box to edit the text and add all the information you want to share.

Empower
Growth

Fashion Photography

Get to Know Us

This is a paragraph about your business. Let your visitors know who you are, what you do and what your website is all about. Double click on the text box to edit the text and add all the information you want to share.

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Morgan James, NY

"A great testimonial can boost your brand’s image. Click to edit and add your own."

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”
bottom of page